nautilus-1400x400

30 juni en 1 juli 2018 ‘Leef je dromen’ weekend!

Claire Schroijen van Divine Stars organiseert samen met Henriëtte Steneker van Inspirity zaterdag 30 juni en zondag 1 juli het inmiddels bekende ‘Leef je dromen’ weekend. Tijdens deze 2 dagen midden in de prachtige natuur zal er gewerkt worden aan de realisatie van JOUW wensen.

leef je dromen

Tijd & locatie

‎30 Juni‎ ‎ ‎10‎:‎00‎ ‎uur – ‎1 Juli ‎ 16:00 uur
Landgoed ’t Zand, Heide 3, 6093 PA Heythuysen, Netherlands

Over het event

It is your mind that creates your world – Budha

Alles wat er is, is ooit bedacht alvorens het werkelijkheid werd. Wensen is niet alleen als je een klavertje vier tegenkomt of een ster ziet vallen. Wensen is voor alle dagen en iedereen! Wens vrijelijk en denk in onbeperkte mogelijkheden. Wens waar je hart naar uit gaat en hou je wensen niet voor je. Sterker nog, door je wensen te openbaren, draag je sterk bij aan de verwezenlijking ervan!

Wat gaan we doen:

Tijdens dit weekend nemen we JOU mee in de prachtige materie van de universele wetten en hoe jij deze zelf kunt toepassen om jouw dromen tot werkelijkheid te brengen. We zullen samen mediteren maar ook creatief aan de slag gaan. Op zaterdag avond zal er een vuurceremonie plaats vinden. Hoe meer we samen zijn, delen, denken en wensen hoe meer we de positieve energie vasthouden om zo sneller tot resultaten te komen.

Tussen het programma door zijn er tal van ‘rust’ momenten waarbij jij even tot jezelf mag komen of kan genieten van onze paradijselijke plek.

Overnachten:

Woon jij niet om de hoek? Dan is er evt. de gelegenheid om te blijven slapen, zelf mee brengen van slaapspullen (we hebben een ruime slaapzaal) of lekker knus in je eigen tent / camper.

Wat kost het:

Dit ‘Leef je dromen’ – weekend wordt georganiseerd op basis van waardebepaling achteraf. Jij bepaalt achteraf wat het je waard is.

Vooraf betaal je € 111,- inschrijfgeld voor de locatie, koffie, thee en alle heerlijke en zeker gezonde maaltijden.

Wij geloven in de waarde die dit weekend heeft voor jou, vandaar dat we jou zelf op het einde van de training laten bepalen wat de extra waarde is voor jou die jij uit dit weekend haalt.

“You give some and you take some”

Hoe werkt dit dan concreet:

Tijdens de afsluiting op zondag ontvang je een evaluatieformulier, waarin je de waarde van jouw waarde voor het weekend aangeeft waarna je dit direct contant of via een bankafschrijving kunt afrekenen.

Aanmelden:

Voor meer informatie mail naar: info@divine-stars.com onder vermelding van ‘Leef je dromen’, of bel: 06-19168331. Of bel 077-3745416 (Henriëtte)

Meld je aan op de website van Divine Stars (www.divine-stars.com).

De inschrijvingskosten van € 111,- kunnen over gemaakt worden op rekening van:

Divine Stars te Heythuysen, rekeningnummer: NL90RABO 0140397108 Onder vermelding van:

‘LEEF JE DROMEN’ – WEEKEND + je naam.

Let op: aangezien we een maximaal aantal plekken hebben, verzoeken we jou jezelf tijdig aan te melden, vol = vol .