iris 1400x400

Kennismakingsgesprek

Ik kan me voorstellen dat je graag persoonlijk wilt afstemmen of ik iets voor je kan betekenen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op door een emailbericht te sturen naar info@inspirtity.nl. met je naam en telefoonnummer.

Ik maak dan z.s.m. een afspraak met je. Een kennismakingsgesprek is gratis en duurt maximaal 15 min. en vindt plaats via telefoon, Whatsapp of Skype.

Individuele begeleiding

Heb je gekozen om met mijn ondersteuning te gaan werken aan je verlangens dan stuur ik je een intakeformulier. Deze vul je in en stuur je terug  voor de eerste afspraak.

Die informatie bespreken we de 1ste sessie en op basis hiervan maken we een persoonlijk begeleidingsovereenkomst met jouw doelen. En we maken meteen een begin met de eerste stappen zodat je ook thuis aan de slag kunt.  Want wat je leert ga je ook (ten dele) thuis toepassen om zo het gewenste resultaat volledig te integreren in je leven.

Een afspraak duurt gemiddeld 1,5 – 2 uur.

Evaluatie

Evaluatie is belangrijk om je vorderingen bewust waar te nemen. Omdat we ook werken met het onbewuste brein voelen veranderingen al snel natuurlijk aan en ‘vergeet’ je welke stappen je al hebt gezet.

Focus en bewustwording zijn essentieel om jouw persoonlijke groei waar te nemen.

Daarom bekijken we iedere sessie wat je vorderingen zijn t.o.v. de vorige keer. Hoe was het toen je startte? Wat is er veranderd? Ben je tevreden? Ben je al onbewust bekwaam? Of wens je nog meer veranderingen?

Na 3 afspraken nemen we meer tijd om te evalueren waar je staat t.o.v. je persoonlijke doelen. Afhankelijk van de uitkomst wordt het verdere verloop van de begeleiding bepaald.