fossil 1400x400

Meer dan 15 jaar had ik vele klachten waar uiteindelijk de diagnose CVS/ME en fybromyalgie aan gegeven is omdat er niets ‘tastbaars’ gevonden werd in mijn lichaam, terwijl de ernstige vermoeidheid, pijn in mijn spieren en gewrichten en nagenoeg constant grieperig zijn als maar aanwezig bleef. Normaal voluit leven was niet haalbaar. Ik moest mijn activiteiten altijd verdelen, vaak hersteltijd inplannen en fysieke belasting was nauwelijks mogelijk.

Vele therapieën, behandelingen, opleidingen en trainingen heb ik gevolgd, zowel regulier als alternatief, in de hoop op herstel. Veel inzichten gekregen in mijn eigen thema’s, helaas met beperkt (fysiek) resultaat. In 2013 kwam ik in contact met Ander Leven, mijn interesse was meteen gewekt!

Een helder verhaal hoe het brein werkt en hoe we hier zelf sturing aan kunnen geven, zodat gezondheid en welzijn een logisch gevolg zijn. Meteen wist ik: dit wil ik iedereen leren!. Ik ken veel methodes en technieken op dit gebied, niet eerder had ik zo snel en sterk effect ervaren dan met het Alexander Concept. En niet alleen fysiek herstel en volop energie, maar ook innerlijke rust en kracht. En dat is gebleven. Voor mij is het Alexander Concept een krachtig instrument om zelf invloed te hebben op gezondheid en geluk. Ik gun dit iedereen en ben dankbaar dat ik mijn steentje kan bijdragen samen met geweldige collega’s.

https://anderleven.nl/

Met Live The Connection kwam ik in aanraking in 2017. Eerlijk gezegd was ik wat sceptisch, en ik was ook nieuwsgierig. Tot mijn verwondering was het mogelijk om op een diep niveau het onderbewuste eenvoudig te herprogrammeren en stress-triggers te ontkoppelen vans ons ‘alarmsysteem’ (amygdala) . En dit versterkt het effect van alles wat we op bewust niveau toepassen. Uiteraard was mijn interesse gewekt en heb ik de teachersopleiding gevolgd.

Voor deelnemers en begeleiders van Ander Leven geef ik de Live The Connection trainingen onder ‘de vlag van Ander Leven’, zie website (button ‘oud deelnemers’): https://www.anderleven.nl

De workshop Ontstressen en de 4-daagse kernmodule van Live The Connection die ik zelf organiseer zijn toegankelijk voor iedereen en worden gegeven in Kessel-eik, max. 6 personen. Zie agenda.