clematis 1400x400

Loop je vast op levensgebieden zoals werk, relatie, opvoeden, zelfliefde, loopbaankeuzes, etc. dan is coaching wellicht de manier om weer beweging te krijgen in jouw gewenste richting.

Hoe we leven, denken, voelen i.r.t. onszelf en de wereld om ons heen bepaalt of we ons gelukkig, gezond, succesvol, geliefd en/of tevreden voelen.

Vaak investeren we veel, werken we hard aan onze verlangens en leven we toch niet het leven waar we zo naar verlangen.  Dat wat we bewust willen hoeft nog niet automatisch te leiden tot ander gedrag, gedachtes, gevoelens of verandering van de situatie. Dit komt omdat er een verschil is tussen ons bewuste brein en ons onderbewuste. Het bewuste brein bepaalt max. 5 % ons gedrag, het onderbewuste ongeveer 95%. Wil je werkelijk invloed hebben op het creëren van jouw verlangens dan is werken met je onderbewuste een krachtig hulpmiddel.

In mijn coaching staat werken met het bewuste brein en onderbewuste centraal. Hierbij maak ik gebruik van diverse methodes zoals PRI®, NLP, Systemisch werk, innerlijk kindwerk, PSYCH-K ®, Live The Connection®, Enneagram, voice dialoque, visualisaties, coachingstechnieken, coachen met paarden, diverse energetische methodes en vooral ook mijn eigen sterke intuïtie. Ik voel of iets ‘klopt’ of niet, of het ‘stroomt’ of dat er blokkades zijn, en dat geef ik aan je terug. Samen met jou onderzoek ik wat voor jou waar is en of dit behulpzaam is.

Bewust bepaal je wat je wilt, pas je toe in je dagelijkse leven wat je geleerd hebt en evalueren we je vorderingen. Het onderbewuste brein herprogrammeren we waar nodig (vergelijkbaar met de programmering van een computer) zodat er een stevig fundament wordt gelegd in jouw onderbewuste, wat een goede basis vormt om jouw doelen te realiseren. De kracht van ons onderbewuste is immens, het werkt vele miljoen keren sneller dan het bewuste, het werkt direct, reageert moeiteloos op instructies en automatiseert door herhaling. Eenmaal geïntegreerd werkt het voor jou, altijd. Dat is een natuurlijk proces.