flowers 1400x400PSYCH-K is een krachtige methode, ontwikkeld door Rob Williams, waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.

Volgens celbioloog Bruce Lipton wordt ons menselijk denken en handelen voor 95 procent bepaald door ons onderbewustzijn. Het is de automatische piloot van waaruit we ons leven leven en waarin onze gewoonten, overtuigingen en ervaringen zijn vastgelegd.

We zijn gewend met onze bewuste geest te ‘praten’ tegen ons onderbewuste in een poging sturing aan ons leven te geven. Vandaar dat verandering vaak als moeizaam of niet blijvend wordt ervaren.

Met PSYCH-K heb je direct toegang tot je onderbewuste en vindt de verandering in het onderbewuste plaats.

BRUCE LIPTON OVER PSYCH-K®

De wereldberoemde Dr. Bruce Lipton is celbioloog, heeft een aantal boeken geschreven en is een veel gevraagd spreker. Hij deed uitgebreid onderzoek naar de moleculaire processen waarmee cellen informatie verwerken en ontdekte dat het niet de genen zijn die ons gedrag bepalen, maar dat de genen worden aan- en uitgezet door onze waarnemingen, gedachten en overtuigingen. Lipton beschrijft in zijn boek “De Biologie van de Overtuiging” hoe onze overtuigingen (positief en negatief) de activiteit op genetisch niveau beïnvloeden en zelfs onze genetische code kunnen veranderen. Een grote doorbraak in de nieuwe wetenschap. Hij schrijft dat er een verscheidenheid aan psychologische ‘energietechnieken’ is die tot de onderbewuste programma’s doordringt en deze herschrijft, waaronder PSYCH-K.

The ‘secret of life’ is BELIEF. Rather than genes, it is our beliefs that control our lives. PSYCH-K is a set of simple, self-empowering processes to change your beliefs and perceptions that impact your life at a cellular level” – Dr. Bruce H. Lipton –