Ervaringen

Informatie

Ik had een diepe put gemaakt waar al mijn problemen in zaten, voordat ik bij jou kwam. Ik was heel snel getriggerd als mensen bijvoorbeeld over mijn vader begonnen. Ik had door de jaren een trauma opgelopen en ik was heel erg bang voor mannen, ook durfde ik heel weinig te praten en was ik heel erg alert waardoor ik nauwelijks sliep en slecht voor mezelf zorgde.

Ik zie nu dat ik veel verwerkt heb en dat de put nog maar weinig is. Ik merk ook dat ik een heel iemand anders ben omdat ik al de stres verwerkt en los gelaten hebt. Ik kan stress-situaties makkelijker loslaten en ‘er niks van vinden’. Ook merk ik dat ik de ABC houding sneller ga gebruiken.

Ik zou het aanraden aan anderen omdat ik bij jou meer zelf heb mogen doen om het los te mogen laten. Ook ben ik bewuster geworden dat we het onbewuste en het bewuste brein kunnen verbinden zodat de lastige ervaringen gemakkelijker opgeruimd worden. Bij jou vond ik het ook super fijn dat je de extra steun gaf als de nodig was, we deden alles rustig aan en ik kon zelf bepalen wat we gingen doen en ik kon het ook vaak bij de paarden doen waardoor het makkelijker voor me werd. Je hebt veel begrip voor mij gehad en je hielp altijd om een oplossing te vinden zodat ik het los mocht laten en je luisterde ook goed of ik iets fijn vond of iets nog te spannend vond, zodat we het op een andere manier deden.

Cheyenna,16 jaar

Ik liep vast, zowel werk als privé (onzeker), niet weten wat te doen om dit te veranderen. Daardoor bleef ik hangen en kwam ik niet vooruit. Ook liep ik met emoties en gevoelens die ik niet goed kon verklaren.

Door de coaching van Henriette heb ik mijn blokkades en struikelblokken leren kennen. En heb ik handvatten gekregen om dit te doorbreken. Door mijn HSP liep ik vaker met ‘zwaartes’ omdat ik veel prikkels waarneem. Ze heeft me geleerd hoe ik dit kan omzetten en positief mijn HSP kan gebruiken.

De kracht van Henriette is dat ze mij geleerd heeft hoe ik blokkades zelf kan aanpakken. Haar invoelend en aanvoelend vermogen is een talent wat ze heel goed en gericht inzet.

M.b.v. de paarden kan ze meteen het euvel boven tafel halen waardoor ze rechtstreeks met jou samen aan de kern van het probleem kan werken.

Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu helemaal kan gaan voor mijn ideaalplaatje, mijn verlangens. In plaats van stilstaan ga ik nu in een drafje 😉

Chantal, 45 jaar

Ik had al meer dan veertig jaar hooikoorts. Ook dit jaar weer, het begon in de derde week van februari 2021. Het was heerlijk weer maar voor mij was de hooikoorts heviger dan andere jaren. Het was meteen afzien.

Op het moment dat de hooikoorts uitbrak was ik ook bezig met een training van LTC. Normaliter greep ik meteen naar de pilletjes om de klachten te verminderen. Nu paste ik meteen de tool ‘Opheldering van Relatie’ (OVR) toe op ‘hooikoorts’. Ik had al meteen minder klachten. Een week later weer een OVR gedaan en dit keer op ‘overgevoeligheid’. En weer namen de klachten af en er was toch nog iets dat bleef plakken. Toen heb ik ontstressen (met oorsprong) gedaan op alle verschillende klachten zoals: jeuk in de ogen, jeuk in de neus, loopneus en tranende ogen. Ondanks de klachten bleef ik liefdevol voor mijzelf. Ik stopte het vechten tegen de klachten, ik omarmde ze eigenlijk. Ik heb dat drie weken consequent gedaan als ik een bepaalde klacht voelde. Op een dag werd de hoeveelheid ontstressen minder. Ik kan nu met trots melden dat de hooikoortsklachten weg zijn. Het is toch prachtig om te zien en voelen wat je allemaal zelf kunt bereiken.

Ik raad coaching van Henriëtte (Inspirity) aan vanwege:

  • – de liefdevolle ondersteuning bij het doorlopen van de diverse processen.
  • de altijd positieve houding.
  • het op een mooie wijze voorhouden van een persoonlijke spiegel.
  • de nooit aflatende energie om iets opnieuw of op een andere wijze uit te leggen.
  • de altijd aanwezige motivator in haar.

Buiten de hierboven genoemde opsomming is een training bij haar altijd interessant door de vele voorbeelden die ze gebruikt.

Eric, 62 jaar

Ik had terugkerende lichamelijke klachten, waarvan ik wist dat die met een diepere laag in mijzelf te maken hadden.

Ondanks het toepassen van veel geleerde methodes, kreeg ik ze zelf niet veranderd/verbeterd.

Ik heb tijdens de sessies inzicht en duidelijkheid gekregen wat de oorzaak van de klachten zijn en door de coaching van Henriëtte en begeleiding heb ik de diepere patronen kunnen omzetten, werkende met het onbewuste brein.

Ik voel mij nu bevrijd van een” oude last” die ik mijn hele leven met me meegedragen heb en de blokkade is weg. Fysiek voel ik mij nu veel beter.

Henriëtte kan goed luisteren en werkt met het bewuste en onbewuste brein en met een bepaalde methode, waarbij ze samen met mij uitkristalliseert wat het probleem is en waar het vandaan komt.

Daarna zet ze al haar kennis, kunde en gevoeligheid in, om deze diepere patronen te veranderen samen met jou.

José, 57 jaar

Euhm ik ben vergeten waarom ik naar jou kwam, ik weet dat onze eerste sessie wel veel indruk op me heeft gemaakt. Het had te maken met mijn overleden ex partner.

Onlangs nog een fijne sessie ervaren omtrent opheldering van diverse relaties, voelt telkens weer zo bevrijdend, geeft meer ruimte, heel fijn!

Het brengt mij vernieuwde inzichten, rust in bepaalde situaties en dat geeft weer ontspanning in het geheel van mijn bestaan.

Ik beveel jou aan Henriette aan omdat jij jij bent, jouw onwijs liefdevolle benadering, communicatie van ziel tot ziel, een goed luisterend oor, maar zeker ook ‘de veranderingen’ die ontstaan na de afspraken. Maar ook jullie fijne plek, de prettige energie en het gevoel helemaal mezelf te mogen zijn.

Claire, level 42!

Ik wilde verdieping en meer bewustwording. Dat wat ik wilde heb ik!

Verdieping én meer bewustwording. Tevens genoeg tools om meer en meer mijn niet behulpzame patronen en -overtuigingen om te zetten. Fijn dat ik dit zelf kan! Wat een verrijking!

Henriette is integer, kundig, toegankelijk en biedt veiligheid.

Connie, 61 jaar

Mijn verleden bleef me toch wel triggers geven in het hier en nu. Ondanks de vele therapieën die ik heb gehad, met altijd dezelfde goed bedoelde adviezen en tips, voelde ik helaas nog steeds een gemis, me niet compleet en niet begrepen.

Het voornaamste resultaat van mijn coaching bij Inspirity:

Ik kijk nu heel anders naar mijn verleden, en merk dat de triggers geen rol meer spelen in mijn heden. Ik merk dat het zowel op geestelijk als lichamelijk gebied. Ik geniet veel meer en kijk heel anders naar onverwachte situaties en deze kan ik veel gemakkelijker binnen laten komen en loslaten.

Doordat Henriette zo mooie liefdevol en warme vrouw is voel je meteen begrepen, ze luistert naar jou wat je echt nodig hebt en kijkt wat ze het beste kan inzetten.

Daardoor gaat deze vorm van coaching veel dieper dan regulaire therapieën, en het ruimt dus ook echt de knelpunten in je leven op waar je niet stil bij hebt gestaan en op de diepe onbewuste lagen. Hierdoor geeft het een reset zowel op lichamelijk en geestelijk gebied.

En door de abc-ontstress-oefening heb je altijd een vaste tool die je kunt inzetten in onverwachte stressvolle situaties. Het brengt meteen rust.

Evie

Problemen op het werk triggerden mij om naar bepaalde issues te kijken in mijn leven.

Totaal vastgelopen kwam ik bij Inspirity terecht.

Henriette bleek een passende match voor mij te zijn om in een veilige omgeving mijn issues te tackelen.

Haar brede gedegen kennis, verschillende coachingmethodes,  goed luisterend en empathisch vermogen brengen haar in staat om snel tot de kern van het probleem door te stoten en deze op een respectvolle manier aan te pakken.

Ze beschikt over vele tools die ze kan inzetten aansluitend op de client die ze voor zich heeft.

Het gevolg van het coachingstraject bij Inspirity was dat ik veel steviger in mijn schoenen sta, nu rustig en assertief een probleem aankan en vooral voor mezelf op kan komen. Ik heb mijn valkuilen leren kennen. Het werken met de paarden was een openbaring. De manier waarop je door hen gespiegeld wordt en de begeleiding van Henriëtte hierin werkt heel verhelderend. Wat ik ook als erg fijn heb ervaren is dat Henriëtte je een eerlijk verwachtingsbeeld kan scheppen van de geboden methodes.

Ook hebben we andere tools gebruikt zoals de ontstress-methode van Live The Connection. De rol van Henriëtte hierin is open en met respect naar de cliënt en de situatie.

Als je aan jezelf wilt werken, dan is Inspirity een echte aanrader!

Karen 55 jaar

Gratis

Kennismakingsgesprek

Wil je leren zelf je trauma en stressklachten op te lossen? Vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan. We kijken samen naar jouw volgende stap hierin.

Stel hier je vraag