Live the Connection

Informatie

Een methode

Live The Connection® is een methode die ik gebruik in mijn coachsessies en ik geef trainingen waar je de tools van Live The Connection® zelf leert toe te passen.

Ik ben gecertificeerd teacher voor de Basisworkshop Ontstressen en de Kernmodule.

Daarom zet ik deze methode graag in het licht.

Live The Connection®

Live The Connection® is een wetenschappelijk onderbouwde methode en is ontwikkeld door Marina Riemslagh (PhD). Zij heeft tien jaar besteed aan onderzoek en praktijkervaring rond stress en stressgedrag. Ze onderzocht de invloed ervan op ons gedrag, ons welbevinden, onze relaties en onze gezondheid. Met al haar kennis en ervaring heeft ze in 2016 Live The Connection® neergezet. Deze methode is nadien als maar doorontwikkeld op basis van nieuwe kennis en ervaring.

Marina is een moedige (uit)vinder en haar methode is geijkt op wetenschappelijke kennis èn wat werkt. Daarmee heeft zij met Live The Connection® een levensveranderende methode in de wereld gezet die snel en diepgaand effect oplevert voor de rest van je leven.

Live The Connection® gaat veel verder dan overtuigingen veranderen. Op onderbewust niveau wordt  naar de oorsprong van de belemmerende overtuigingen gegaan, die vaak liggen in de prille jeugdervaringen waar je allang geen weet meer van hebt. Daarnaast werkt Live The Connection® met saboterende patronen, haalt blokkades weg uit relaties en familiesystemen en herijkt het fundament van ons bestaan op existentiële basiskwaliteiten. Dit geeft enorm veel vrijheid en levensenergie. Herstel van klachten is dan een logisch vervolg. Doordat er gewerkt wordt met de kracht en de kwaliteiten van het onderbewuste is het effect snel en direct merkbaar.

‘Stress uit zich meteen in de hersenen,
vandaar het belang om het op dat niveau aan te pakken.’

– Marina Riemslagh –

Gratis

Kennismakingsgesprek

Wil je leren zelf je trauma en stressklachten op te lossen? Vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan. We kijken samen naar jouw volgende stap hierin.

Stel hier je vraag