Leef je mogelijkheden

Programma

Jouw plek in het leven

Leer wat jouw natuurlijke plek is in ‘jouw kudde’. Sta je in je kracht of leef je met de rem er op? Voel je je snel overprikkeld en hol je toch maar door? Neem je ruimte voor je eigen behoeftes of gaan anderen altijd voor? Voel je je thuis in de groep of anders en alleen? Zoek jij naar jouw plek in het leven en kun je je draai maar niet vinden?

Grote kans dat je hoog-gevoelig bent en je kwaliteiten nog niet ten volle benut.

Herstel lichaam, brein en geest
Versterk je intuïtie en creatiekracht
Leef je mogelijkheden
Laat je leiden

Graag leid ik jou, waar mogelijk samen met de paarden, door je eigen levensverhaal. Je ervaart wat jou belemmert om jouw eigen plek in te nemen in ‘jouw kudde’ en te leven vanuit jouw kwaliteiten. Paarden zijn sensitief en duidelijk. Ze leven in het nu afgestemd op de kudde. Ze geven direct feedback.

We werken met beide voeten op de grond en je hoeft geen ervaring te hebben met paarden. Veiligheid voor mens en paard staat altijd voorop.

Indien het samenwerken met de paarden voor jou niet past is er alle ruimte om zonder deze optie aan de slag te gaan met jouw verhaal.

Zelf aan de slag met meteen resultaat

Met de inzichten èn de Live The Connection verbindingsprocessen ga je meteen aan de slag om blokkades direct te transformeren op onderbewust niveau. Deze methode is gebaseerd op diverse wetenschappelijke bronnen (waaronder het werk van Bessel van der Kolk, Peter Levine, Franz Ruppert, Stephen Porges en het systemisch en contextuele denken) en ontwikkeld door Marina Riemslagh. Marina is een moedige (uit)vinder. Haar methode is doorleefd en geijkt op wat werkt. Het is 1 van de nieuwste methode om o.a. trauma en de daarmee gerelateerde stressklachten te kunnen transformeren en de regie te herpakken over het eigen leven. Een bevrijding voor de rest van je leven als je er mee aan de slag gaat.

Hoe meer je de blokkades in je onderbewuste opruimt hoe meer de weg vrij is om de creator te zijn die je altijd al was. Het effect merk je meteen in het hier en nu. Dankzij het benutten van de kwaliteiten van het onderbewuste brein gaat dit ook nog eens heel snel. Als vanzelfsprekend leef je steeds meer jouw mogelijkheden, versterk je jouw gezondheid en voel je rust en levensplezier.

Leiderschap over jouw bron van mogelijkheden

Iedereen kan leren blokkades in het onderbewuste op te ruimen en de bron van mogelijkheden vrij te maken. Het is onze ‘natuurlijke staat van zijn’ om vrij te zijn en te leven vanuit die bron van oneindig potentieel. Het is een keuze om regie te nemen over onze mogelijkheden in het leven.

Kies jij ervoor om zelf jouw bron van oneindig potentieel vrij te maken?

Meld je dan aan voor het Programma ‘Leef je mogelijkheden’

Nieuw bewustzijn

Bewustwording

Het opmerken en erkennen van jouw onbewuste belemmerende programmering én jouw vermogen om deze te transformeren

Leiderschap

Bewust kiezen om de volle verantwoordelijkheid en regie te nemen over jouw leven en creaties.

Creatiekracht

Tools leren om jouw onbewuste niet behulpzame programmering te resetten, zodat jouw creatiekracht, die er altijd al was, weer vrij kan stromen.

Gratis

Kennismakingsgesprek

Wil je leren zelf je trauma en stressklachten op te lossen? Vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan. We kijken samen naar jouw volgende stap hierin.

Stel hier je vraag