Leef je mogelijkheden

Inhoud programma

Het programma ‘Leef je mogelijkheden’ bestaat uit 3 onderdelen

Workshop 'De Start'
Workshop 'Stilstaan bij jezelf'
4-daagse 'Het Fundament'

Deel 1

Workshop ‘De Start’

De eerste stap om jezelf te ontstressen op onderbewust niveau
  • Kennis van de werking van het brein
    Communiceren met het onderbewuste brein d.m.v. spiertesten
  • Leren aansturen van het onderbewuste brein
  • Je stressreacties herkennen.
  • Jezelf ontstressen in minder dan 5 minuten met het 5-stappenplan van Live The Connection, zodat je meteen rust en ontspanning ervaart. Dit gaat verrassend snel omdat we de kwaliteiten van het onderbewuste brein benutten.

Deel 2

Workshop ‘Stilstaan bij jezelf’

Bewustwording en plan van aanpak
  • Jouw levensverhaal
  • Inzicht in eigen trauma, stress en overleefpatronen
  • Plan van aanpak op basis van een leermodel

Deel 3

4-daagse training ‘het Fundament’

Dit is de Kern, 4-daagse training van Live The Connection: een zeer krachtige methode om alle vormen van stress in je leven weg te nemen door te werken met het onderbewuste. Tijdens de training leer je eenvoudige stappenplannen om snel en diepgaand te ontstressen en jezelf te herprogrammeren. Waar mogelijk en wenselijk werken we samen met de paarden waardoor nog sneller blokkerende thema’s boven tafel komen.

Dag 1

Van belemmerende mindset
naar groei-mindset

Je leert niet behulpzame overtuigingen die jou belemmeren om te groeien om te zetten naar behulpzaam. Automatisch ondersteund door je onderbewuste programmering ervaar je wat wel mogelijk is. Na deze dag kun je thuis dit proces herhalen wanneer nodig. Het is gemakkelijk toe te passen en het effect merk je meteen, waardoor je het ook toepast in het dagelijks leven.

Daarnaast leer je met het stappenplan van ontstressen (uit de workshop ’De Start’) de diepe oorsprong van de stressvolle situatie te ontstressen. Dat geeft niet alleen meteen rust en ontspanning, de stress-trigger is nu ook opgelost en kan niet meer aanslaan.

Tevens leer je ‘een korte route’ waardoor het toepassen nog gemakkelijker wordt en je in 1 minuut kunt ontstressen.

Dag 2

Kom los
van oude patronen

Deze dag staat in het teken van herkennen van ongewenste patronen die vaak zijn ontstaan in het verleden. Bewust kies je voor wat wel gewenst is en herprogrammeer je het onderbewuste brein. Een diepgaande reset van het onderbewuste waardoor je wel in staat bent om andere keuzes te maken, andere stappen te zetten die passen bij je verlangens.

Dag 3

Relaties vrijmaken van stress

Relaties zijn cruciaal in ons leven, zowel privé als op ons werk. In relaties komen we ook onze stresstriggers tegen en voor je het weet wordt het contact met de ander als vervelend of zwaar ervaren. De relaties vrij van stress maken betekent vrij en oordeelloos het contact kunnen aangaan met jezelf en met de ander. Deze dag geeft op een diepgaand niveau bevrijding van oude last.

Dag 4

Leven vanuit een fundament van liefde en levensenergie

Op deze 4de dag is er alle ruimte om je vragen te stellen die je bent tegen gekomen in de tussenliggende periode van oefenen na de 3 eerste trainingsdagen. Na het opruimen van veel blokkerende programmering werken we op deze dag verder aan ons bestaansfundament. In plaats van overleven op wilskracht wordt de oorspronkelijke levensstroom bevrijd van blokkades. Hierdoor is vrijuit leven mogelijk.  De oorsprong van dit fundament is liefde en kan al in het prille begin van ons bestaan belast zijn geraakt. Vanuit een hersteld fundament sta je stevig in het leven en leef je vanuit gezonde levensimpulsen, vol energie. Dit is een automatisch aangestuurd programma vanuit je onderbewuste.

Start sterk

De eerste 2 workshops (‘De Start’ en ‘Stilstaan bij jezelf’) zijn mooie eerste stappen om kennis te maken met de werking van het brein, het communiceren met onderbewuste d.m.v. spiertesten, het diepgaand ontstressen. En stil te staan bij jouw eigen thema’s die een rem zijn op vrijuit leven. Tevens is dit een goede voorbereiding op de 4-daagse workshop ‘het Fundament’. De workshops zijn dus los te boeken.

Het Programma ‘Leef je mogelijkheden’ omvat alle drie de workshops. Je krijgt korting op de 4-daagse training als je de voorbereidende workshops volgt, omdat ik geloof in goed voorbereid op reis te gaan in het onderbewuste tijdens de 4-daagse training. Daarnaast helpt ondersteuning via de Whatsapp tijdens de trainingsperiode om daadwerkelijk aan de slag te gaan, zodat alle verbindingsprocessen die je leert geïntegreerd worden in het dagelijks leven.

Gratis

Kennismakingsgesprek

Wil je leren zelf je trauma en stressklachten op te lossen? Vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan. We kijken samen naar jouw volgende stap hierin.

Stel hier je vraag