Veel gestelde vragen

Informatie

Vergoeding

Krijg ik de kosten vergoed door de zorgverzekeraar?

Sessies worden (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar. Er wordt volop gewerkt om het wetenschappelijk bewijs ook bij zorgverzekeraars bekend te maken. ‘Een weg van de lange adem’.

Goed om te weten:
Door het werken met het onderbewuste worden blokkades vele malen sneller op geruimd dan via andere methodes. Er zijn vaak maar enkele sessies nodig. Daarnaast leer je zelf hoe je moet ontstressen op onderbewust niveau. Hierdoor heb je de rest van je leven profijt van deze sessies, en ebt het effect niet weg.

Trainingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Wat is het verschil met andere methoden?

Zoals EMDR, Mindfulness, cognitieve gedragstherapie, Alexander Concept van Ander Leven, meditatie, stressreductie, etc?

De tools van Live The Connection zijn een aanvulling op alles wat je hebt geleerd. Het verdiept wat je al kent doordat het al je inzichten integreert in je onderbewuste automatische systeem. Zo werpen de trainingen die je hebt gevolgd nog meer vruchten af.

Veel stressreductie-programma’s leren je om zo goed mogelijk om te gaan met trauma of stress en helpen deze niet in de kern oplossen (die ligt in het onderbewuste). Dit is hetzelfde als symptoombestrijding, bijvoorbeeld een pijnstiller nemen omdat je hoofdpijn hebt en weer gewoon doorhollen.

Het is veel effectiever de bron van de hoofdpijn en het doorhollen aan te pakken, door naar de oorsprong te gaan van dit gedrag. Als dit opgelost is in het onderbewuste brein is er geen automatische impuls meer om dit gedrag te herhalen.

Daarnaast installeer je nieuwe behulpzame programmering zodat je automatisch ondersteund wordt om vrij te leven vanuit mogelijkheden en te genieten in het moment.

Werken met paarden

Is het werken met de paarden tijdens de training verplicht?

Nee, dit is een vrije keuze. Het is een mogelijkheid om jezelf verder te helpen in contact te komen met onderbewuste blokkades. Dit gebeurt op een rustige, veilige manier. Het is zelfs mogelijk om aan de buitenkant van de bak te staan en vanuit die plek aandacht te besteden aan de vraag die er in jou leeft. De paarden reageren op het energieveld wat op dat moment ontstaat en communiceren op deze wijze met jou.

De training is even waardevol als je niet gebruik maakt van deze optie. Het doel is het aanleren en toepassen van de Live The Connection tools, zodat je er thuis mee verder kunt.

Gratis

Kennismakingsgesprek

Wil je leren zelf je trauma en stressklachten op te lossen? Vraag dan hier een gratis kennismakingsgesprek met me aan. We kijken samen naar jouw volgende stap hierin.

Stel hier je vraag