Hoe we leven, denken, voelen i.r.t. onszelf en de wereld om ons heen bepaalt of we ons gelukkig, gezond, succesvol, geliefd en/of tevreden voelen.

Vaak investeren we veel, werken we hard aan onze verlangens en leven we toch niet het leven waar we zo naar verlangen.  Dat wat we bewust willen hoeft nog niet automatisch te leiden tot ander gedrag, gedachtes, gevoelens of verandering van de situatie. Dit komt omdat er een verschil is tussen ons bewuste brein en ons onderbewuste. Het bewuste brein bepaalt max. 5 % ons gedrag, het onderbewuste ongeveer 95%. Wil je werkelijk invloed hebben op het creëren van jouw verlangens dan is werken met je onderbewuste een krachtig hulpmiddel.

In mijn coaching en training staat werken met het bewuste brein en onderbewuste centraal. Hierbij maak ik gebruik van diverse methodes waaronder Live The Connection®, en coachen met paarden en vooral ook mijn eigen sterke intuïtie. Ik voel of iets ‘klopt’ of niet, of het ‘stroomt’ of dat er blokkades zijn, en dat geef ik aan je terug. Samen met jou onderzoek ik wat voor jou waar is en of dit behulpzaam is.

Bewust bepaal je wat je wilt, pas je toe in je dagelijkse leven wat je geleerd hebt en sta je stil bij de resultaten. Het onderbewuste brein herprogrammeren we waar nodig (vergelijkbaar met de programmering van een computer) zodat er een stevig behulpzaam fundament wordt gelegd in jouw onderbewuste. Dit is een goede basis om jouw doelen te realiseren. De kracht van ons onderbewuste is immens, het werkt miljoen keren sneller dan het bewuste, het werkt direct, reageert moeiteloos op instructies en automatiseert door herhaling. Eenmaal geïntegreerd werkt het voor jou, altijd! Dat is een natuurlijk proces.

In combinatie met de Programma ‘Leef je mogelijkheden’ waar je zelf de tools leert van Live The Connection, sta je sterk om zelf je leven vorm te geven vanuit jouw verlangens.

Wil je meer weten over het Programma?

Stel hier je vraag